OLIMPIADA E AFTESIVE PROFESIONALE 2015

Ne mbeshtetje te MMSR, MASH, GIZ dhe VODAFONE ALBANIA, ne MEGATEK u zhvillua "OLIMPIADA E AFTESIVE PROFESIONALE 2015", konkurs ky qe prej 4 vitesh rrjesht zhvillohet me motivacionin "Inovacioni profesional ne shkollat e mesme profesionale" duke nxjerre ne pah talentin e te rinjve ne drejtime te ndryshme.

Ky konkurs zhvillohet ne nje game te gjere drejtimesh por per te dytin vit radhazi shkolla jone ka rrembyer cmimin e pare ku, ne vitin 2014 drejtimi BUJQESI fiton cmimin e pare ne "Kopshtari" dhe kete viti ky drejtim u pasua me cmimin e trete.

Risi kete vit ne konkursin qe u zhvillua ishte  pjesemarrja e drejtimit TIK, ku sponsor primar ishte VODAFONE ALBANIA dhe cmimi u lancua prej tyre. Me nje pjesemarrje dinjitoze nxensit e drejtimit TEKNOLOGJI INFORMACIONI DHE KOMUNIKIMI fituan cmimin e pare prej 3 000 Euro.

Drejtimi i TIK, ne nje pjesemarrje masive te nxenesve, vazhdon dhe eshte pjese e  nje akademie prestiogjoze ne ate cka perfaqeson, si ICT AWARDS, duke i motivuar nxenesit ne shpalosjen e talenteve te tyre ne fushen e programimit ne game te gjere implementuese. 

(per me teper...)