OFERTA MESIMORE

Ambjetet e shkolles se Mesme profesionale jane mese te favorshme per zhvillim e aktiviteteve te ndryshme nga nxenesit dhe jo vetem.
Kabinetet qe ka ne dispozicion kjo shkolle jane mese te pershtatshme per zhvillim e konkurseve jo vetem mbrenda shkolles tone por dhe ndermjet shkollave te tjera te te njenjtit profil si:

  • Hoteleri - Turizem 
  • TIK 
  • Automekanika
  • Infermeria

 Gjithashtu palestra per nxenesit tone eshte ne kushtet me te mira te mundshme per zhvillim e nje ore normale mesimi por jo vetem.
Mund te zhvillohen dhe ndeshje apo konkurse te ndryshme ne palestren tone.
Pervec se shkolla jone zhvillon mesimin ne dy turne, gjithashtu kemi edhe ne sistemin Part-Time, ne dege si:

  • Ekomomik
  • SHMT
  • SHSSH

Gjithashtu shkolla jone ka marre pjese ne nje sere aktivitetesh ku ne disa prej tyre ka marre edhe cmime. 
Trajnime te ndryshme jane zhvilluar ne shkollen tone dhe vazhdohen te zhvillohen,
jo vetem per mesueset tane por ne varesi te tematikes dhe nga institucione apo shkolla te tjera profesionale.